Clubinfo

Aansluiten bij Molse BC kan op elk moment van het jaar. Het bestuur kan een ledenstop invoeren als de maximum capaciteit van de zaal bereikt is.

Speeldagen

Jeugd (9 tot 16 jaar)

Woensdag van 18.30u tot 20.00u

Opgelet: tijdens de schoolvakantieperiodes is er GEEN badminton voor de jeugd!

Volwassen (vanaf 16 jaar)

Woensdag van 20.00u tot 22.30u
Zondag van 19.00u tot 22.00u

Om de 2 weken is op zaterdagavond de zaal voorbehouden voor competitie. (van 19.30u tot 22.00u)

Tijdens de maand juli wordt er niet gespeeld; in augustus starten we opnieuw, maar enkel op woensdagavond (vanaf 20.00u).

Alle leden zijn tijdens de trainingen verzekerd via Badminton Vlaanderen. Ongeluk gehad?, raadpleeg de website van Badminton Vlaanderen of contacteer iemand van het bestuur.

speeldagen

Gelegenheidsspeler

Als gelegenheidsspeler mag je 3 keer komen spelen vooraleer je je aansluit. Per ‘verkenningssessie’ betaal je €3. Zie de ‘3-beurtenkaart’hieronder. Daarna vragen we je om aan te sluiten.
Op een proefsessie breng je mee: schoenen met kleurvaste zolen, sportieve kledij en een racket indien mogelijk. Wil je graag een proefsessie doen, stuur dan vooraf een mailtje naar het bestuur en vraag bij binnenkomst naar iemand van het bestuur of naar de jeugdtrainer. Ter plaatse moet je dan een fiche invullen.

Lidgelden

Jeugd: 70 euro/jaar
Recreant: 110 euro/jaar
Competitiespeler: 120 euro/jaar

De shuttles zijn inbegrepen in het lidgeld. In ruil vragen we om hier zuinig mee om te gaan!
Hou er rekening mee dat je ziekenfonds wellicht tussenkomst in het lidgeld! Wij aanvaarden ook vrije tijd cheques.

Bankrelatie Molse BC vzw | RECORD BANK BE58 6528 4709 1079

ziekenfonds-komt-tussen-in-lidgeld

Clubkledij

Het bestuur draagt hierin sowieso haar steentje bij: elk nieuw lid krijg namenlijk €10 korting. T-shirts kosten €10, polo’s €25. Nieuwe leden ‘krijgen’ op die manier een t-shirt of een polo aan de gereduceerde prijs van €15.

Spreek gerust iemand aan van het bestuur voor meer informatie, om te passen of gewoon je hele kleerkast vol te hangen met clubkledij!

clubkledij

Trainingen

Hou er rekening mee dat onze club in principe geen trainingen aanbiedt aan volwassenen (wel aan jeugdspelers) binnen het lidgeld. Soms worden er wel vrijblijvend een reeks van trainingen aangeboden door gediplomeerde trainers tegen kostprijs. Check regelmatig onze website of sociale media om te weten of er trainingssessies worden aangeboden.

Interesse-in-training-volgend-seizoen