verdedig-je-provinciale-titel-bij-molsebc-in-2017

Hoezo je weet van niks!? Eén van de badminton events van het jaar staat voor de deur! Wie competitief is ingesteld en graag tornooien speelt heeft het PK op z’n radar staan. PK? Provinciaal kampioenschap. Spreekt dat sportieve idee je aan: de beste speler / het beste team van Antwerpen zijn in een bepaalde discipline / bepaald klassement? Lees dan zeker verder…

Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 gaan de jaarlijkse provinciale kampioenschappen voor volwassenen door. De dubbels worden op zaterdag gespeeld, de gemengd dubbels op zondag. De enkels lopen over beide speeldagen. Deze kampioenschappen staan open voor alle spelers, aangesloten bij een Antwerpse badmintonclub.  Het tornooi vindt plaats in de Gemeentelijke Sporthal, Rooienberg 58, 2570 Duffel. Het inschrijvingsgeld bedraagt 7€ per discipline. De loting gaat door op woensdag 26 oktober. De referee is dhr. Marcel Pierloot.

Hierbij nodigen we je niet alleen uit om deel te nemen aan de kampioenschappen van dit jaar, maar willen we vooral dat je een titel binnenhaalt! Want… De Provinciale kampioenschappen van de PBA in 2017 worden bij ons, in de sporthal van Molse BC, georganiseerd. Hoe cool is het om je titel thuis te kunnen verdedigen.

Inschrijven is dus de boodschap!