Clubinfo

Clubgegevens

Molse BC vzw
Wezel 48
2400 Mol
BE 0832.262.473
info@molsebc.be

Aansluiten bij Molse BC kan tijdens de instapmomenten. Het bestuur kan een ledenstop invoeren als de maximum capaciteit van de zaal bereikt is.

Speeldagen
  • Jeugd (8 tot en met 16 jaar)

Woensdag van 18.30u tot 20.00u
Zondag van 19.00u tot 21.30u (onder begeleiding van ouders, geen toezicht voorzien door de club)

Opgelet: tijdens de schoolvakantieperiodes is er GEEN badminton voor de jeugd!

  • Volwassen (vanaf 17 jaar)

Woensdag van 20.00u tot 23.00u
Zondag van 19.00u tot 21.30u

Om de 2 weken is op zaterdagavond de zaal voorbehouden voor competitie. (van 19.30u tot 22.00u)

Tijdens de maand juli wordt er niet gespeeld, in augustus starten we opnieuw op woensdag en zondag.

Alle leden zijn tijdens de trainingen verzekerd via Badminton Vlaanderen. Ongeluk gehad? Raadpleeg de website van Badminton Vlaanderen of contacteer iemand van het bestuur.

speeldagen

Instapmomenten

Je wilt graag starten met badmintonnen of eens proberen of de sport je ligt? Dat kan! Hiervoor hebben we zogenaamde ‘instapmomenten’ in het leven geroepen.

Volwassenen:

Eén keer per maand organiseert het bestuur zo’n moment voor de volwassenen. Je bent dan welkom vanaf 19u45 in de sporthal. Iemand van het bestuur vangt je op en geeft je de nodige praktische info rond: spelregels, benodigdheden, speeldagen, lidgelden, competitie, trainingen, … Kortom: je kan voorbereid het veld op. Na de theorie komt de praktijk. Op de instapdag kan je GRATIS proeven van onze sport en club. Dikke duim? Dan word je achteraf de gelegenheid geboden om in te schrijven en lid te worden. Welkom! Op een instapmoment breng je mee: schoenen met kleurvaste zolen, sportieve kledij en een racket indien mogelijk shuttles worden door de club aangeboden. Wil je graag een instapmoment bijwonen, stuur dan vooraf even een mailtje (info@molsebc.be) naar het bestuur en vraag bij binnenkomst naar iemand van het bestuur of naar de jeugdtrainer. Da’s altijd handig! Tot binnenkort?

  • woensdag 6 september 2023 – Toon Raeymaekers & Marco
  • woensdag 4 oktober 2023 – Toon Breugelmans
  • woensdag 8 november 2023 – Ger
  • woensdag 6 december 2023 – Marco
  • woensdag 10 januari 2024 – Ger & Toon Breugelmans
  • woensdag 7 februari 2024 – Toon Raeymaekers
  • woensdag 6 maart 2024 – Marco
  • woensdag 25 april 2024 – Ger

 

Jeugd:

Voor onze jeugdspelers (t.e.m. 16 jaar) is er momenteel een wachtlijst. Heb je interesse in onze club, dan kan je je vrijblijvend aanmelden op de wachtlijst. Stuur daarvoor even een mailtje (info@molsebc.be) en je ontvangt de nodige info hoe dat in zijn werk gaat.

Van zodra je dan aan de beurt bent ontvang je een uitnodiging voor een instapmoment en kan je GRATIS proeven van onze sport en club.

 

Lidgelden

Jeugd: 90 euro/jaar
Recreant: 135 euro/jaar
Competitiespeler: 155 euro/jaar

De shuttles zijn inbegrepen in het lidgeld. In ruil vragen we om hier zuinig mee om te gaan!
Hou er rekening mee dat je ziekenfonds wellicht tussenkomst in het lidgeld! Wij werken ook met de UITPAS!

Bankrelatie Molse BC vzw | KBC IBAN BE96 7340 7370 0205 – BIC KREDBEBB

ziekenfonds-komt-tussen-in-lidgeld

Clubkledij

Sinds de algemene vergadering van 2019 bieden we de leden op de brief van het lidgeld de mogelijkheid om aan te geven of ze interesse hebben om één of meerdere ‘dryfit’ polo’s met clublogo te bestellen. De clubkledij is gewoon betalend, de prijs is uiteraard afhankelijk van het aantal leden dat interesse heeft. Om alles zo eenvoudig mogelijk te houden wordt er 1 merk, 1 model en 1 soort opdruk voorzien voor zowel jeugd als volwassenen. Er wordt wel onderscheid gemaakt tussen mannen- en vrouwenmodellen. Ruim op voorhand worden pasmaten voorzien om een juiste keuze te kunnen maken.

clubkledij

Trainingen

Hou er rekening mee dat onze club in principe geen trainingen aanbiedt aan volwassenen (wel aan jeugdspelers) binnen het lidgeld. Soms worden er wel vrijblijvend een reeks van trainingen aangeboden door gediplomeerde trainers tegen kostprijs. Check regelmatig onze website of sociale media om te weten of er trainingssessies worden aangeboden.

Interesse-in-training-volgend-seizoen