competitie

Beste ploegkapiteins (in spe)

Het huidige seizoen is voor de meesten nog maar net afgerond of het is alweer tijd om de ploegen voor het seizoen 2016-2017 kenbaar te maken.

Het komt erop neer dat elke ploegkapitein mij volgende gegevens bezorgd van zijn/haar ploeg:

  • huidig volgnummer (bv. Molse 3H, Molse 5G,…)
  • ploegkapitein en zijn of haar gegevens
  • spelende ploeg met lidnummers en klassementen (= de ploeg die effectief zal spelen)
  • de dag waarop men de thuiswedstrijden wenst af te werken (zaterdag of zondag)

Opmerking: de basisploegen die ik doorgeef aan de PBA of VBL zullen verschillen van de spelende ploegen zodat er zoveel mogelijk spelers/speelsters in andere ploegen kunnen/mogen invallen. Alle inschrijvingen voor de provinciale competitie moeten mij voor 23 mei bereiken.

Wanneer een ploeg beslist om niet langer competitie te spelen, dan verneem ik dit graag zo snel mogelijk. Wanneer je erover nadenkt om een nieuwe ploeg te starten en je hebt hulp nodig, laat het me even weten en dan help je hier mee! Bij eventuele vragen mag je me uiteraard altijd contacteren.

Sportieve groeten

Raf Moerkens | Competitieverantwoordelijke