Onze wafelverkoop wordt stilaan een jaarlijkse traditie. Het is een lekker initiatief dat op het einde van de rit wat extra geld voor de clubkas kan opleveren. Man en muis hebben zich ingezet om de heerlijke vanillewafels, chocoladewafels en truffels aan de man en/of vrouw te brengen. De avond dat de wafels overhandigd werden aan diegenen die besteld hadden, werden de dozen wafels letterlijk met de vrachtwagen en per pallet geleverd. Wat een mooi zicht was dat zeg!

Dit seizoen werd de virtuele wafelkar getrokken door Raf Moerkens en Rob Bastiaens. Onder hun deskundige leiding werd een businessplan opgesteld, een heuse marketingcampagne opgestart en diverse sales talenten aangesteld. Onze leden hebben zichzelf overtroffen. Trofeeën en medailles werden uitgereikt aan de beste tafelverkopers van de melkweg. Het gemiddeld gewicht van al onze leden is nu helaas wel met 1.3Kg toegenomen na het verorberen van al dat lekkers.

Dikke pluim dus voor de initiatiefnemers, iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen. De verkoop was een succes en bracht een extra zak euri voor het spaarvarken van de club.

Bedankt allemaal!