wedstrijd- en ploefuitwisselingsformulierwedstrijd- en ploefuitwisselingsformulier

Goed nieuws voor de competitiespelers van Molse BC! De menu van onze website werd lichtjes aangepast. De knop ‘Competitie’ heeft nu 2 dropdown items: Resultaten bekijken en Wedstrijdformulieren.

Klik je op ‘Resultaten bekijken’ dan beland je op de website van Badmintonvlaanderen, meer bepaald op de pagina waar je al de competitie-uitslagen van onze club kan raadplegen. Nieuw, handig en praktisch is de download link ‘Wedstrijdformulieren’.

Materiaalmeester Rob Bastiaens blijkt evenzeer een ‘meester’ in Excel. Hij heeft een document ontworpen dat een wedstrijd- en ploeguitwisselingsformulier bevat. Het schitterende aan het formulier is dat het gelinkt is met al onze clubspelers en competitieploegen. Makkelijk kiezen via handige dropdownmenu’s. Nooit meer nadenken of twijfelen aan lidnummers en/of klassementen. Bedoeling is dat dit formulier up to date gehouden wordt, zodat steeds de juiste informatie beschikbaar is (bv. na klassementswijzigingen). Downloaden, invullen, printen, mailen, uploaden…welkom in het digitale badmintontijdperk van Molse Bc.