molsebc-investeert-in-nieuwe-netten

Heb je het al gezien? Sinds het begin van het nieuwe seizoen hebben we bij Molse BC nieuwe netten! Zijn ze niet sexy, die lekkere Yonex netjes? Zie ze eens blinken! Toegegeven, het werd hoogtijd om onze oude netten een 2de leven te geven en te investeren in nieuwe netten. Euh…2de leven geven? Dat klinkt zo Brantano? Yup, de Molse sportdienst ziet wel heil in het gebruik van onze oude dames. Net zoals bij het afscheid van een huisdier, doet het toch een beetje deugd om te weten dat ze bij een nieuwe eigenaar nog goed terecht kunnen.

Waarom nieuwe netten? Er zat sleet op de oude. Een deel van onze winst investeren in de vernieuwing van het eigen clubmateriaal. Een extra troef voor de organisatie van de provinciale kampioenschappen in 2017.

Enjoy! Een woord van dank aan onze kersverse materiaalmeester die de ‘nettenwissel’ bijzonder vlot heeft laten verlopen. Samen met Marcel Gillhaus heeft Rob Bastiaens de handen uit de mouwen gestoken: kabels door de netten getrokken, de palen aangepast met rubberen zolen, bakjes voorzien, … Uitsmijter? Momenteel bekijken we of er een bijkomende kast kan komen achteraan in de hal om dingen in te stockeren.

wordt vervolgd…